Centrul Medical Promedis
Buttoncorner1 Tel. 0264 429 099 Buttoncorner1 Buttoncorner1   Programare online   Buttoncorner1
Promedis - Policlinica Particulara Cluj Napoca - Alergologie, Ecografie, Dermatologie, Ginecologie, Medicina Interna, Pediatrie

Consultatii dermatologice de specialitate

CONSULTATII  DERMATOLOGICE de specialitate (pentru adulti si copii), eventual efectuarea de analize, teste in vederea stabilirii diagnosticului pentru toate afectiunile pielii, parului sau unghiilor. Un diagnostic precoce si corect, in urma caruia se poate institui un tratament adecvat fiecarui caz in parte este esential. In clinica noastra beneficiati de consultatie din partea medicului specialist dermatolog, iar la nevoie puteti fi indrumati si  spre altii specialisti ai clinicii noastre pentru tratarea eventualelor probleme de sanatate asociate. 

Puteti beneficia de diagnostic si tratament pentru:

  • Papiloane, veruci,herpes, micoze ale pielii, ulcer de gamba ,acnee  (usoara, moderata, inflamatorie, vulgara), eczema, psoriazis, urticarie, hiperpigmentari, tumori cutanate, afectiuni ale parului (matreata, caderea parului, psoriazis al pielii capului), etc

De asemenea  supraveghere clinica periodica este la fel de importanta atat pentru pacient cat si pentru medic motiv pentru care primul control dupa consult este GRATUIT.

Orar

Luni - Vineri: 08.00 - 20.00
Sambata: inchis
Duminica: inchis


Noutati

Elastografie mamara

 Elastografia mamara este o metoda mai recenta de diagnostic, neinvaziva, neiradianta, cu care se evalueaza elasticitatea tesutului mamar normal sau a leziunilor depistate cu ajutorul ecografiei. Este o metoda prin care se creste posibilitatea de diferentiere a tumorilor maligne de cele benigne si vine in completarea ecografiei clasice. 
Detalii

Punctie tiroidiana aspirativa cu ac fin


Dermatoscopie

 In cadrul Centrului Medical Promedis puteti beneficia acum de examinari dermatoscopice cu inregistrea leziunilor efectuate cu un dermatoscop de ultima generatie DERMLITE 4 prevazut cu functii suplimentare care permit o mai buna vizualizare a modificarilor de culoare si structurale ale leziunilor pigmentare, comparativ cu dermatoscoapele de generatie mai veche.  
Detalii

Ecografie sold nou nascuti

Incepand cu luna octombrie 2015 in cadrul Policlinicii Promedis se efectueaza ecografii de sold pentru nou nascuti
Detalii

Servicii psihologie, psihoterapie

 Din luna martie 2014 Policlinica Promedis va ofera consultatii de psihologie si psihoterapie


Detalii

Abonare newsletter


Colt | © Copyright My Medical
Home| Servicii| Medici| Tarife| Reduceri - oferte speciale| Contact| Programare online
Colt