Centrul Medical Promedis
Buttoncorner1 Tel. 0264 429 099 Buttoncorner1 Buttoncorner1   Programare online   Buttoncorner1
Policlinici Cluj - Dermatologie Cluj - Ginecologie Cluj

Crioterapie

CRIOTERAPIA este definită, în general, ca fiind distrugerea controlată a ţesutului nedorit prin racirea tesutului în timpul procedurii clinice. Acesta poate fi folosit pentru distrugerea controlată a ţesutului viu, deoarece elementele celulare normale şi bolnave nu vor supravieţui dupa ce au fost supuse la congelare la minus -196°C.

Crioterapia a fost stabilită ca metodă de succes pentru distrugerea ţesutului păstrând în acelaşi timp structura fibroasă intactă. Este acceptată ca fiind tehnica preferată de către profesionişti deoarece este uşor de folosit şi tratamentul este o chestiune de ordinul secundelor. Se efectuaza fara anestezie, nu exista risc de infectie.

            Indicatii :crioterapia cu azot lichid reprezinta tratamentul de electie sau o metoda alternativa de tratament pentru multe leziuni ale pielii, incluzand: verruca vulgaris, carcinomul bazocelular, keratoza actinica, lentigo, condiloame, pentru a mentiona doar cateva aplicatii.

In urma aplicarii azotului lichid zona tratata poate sa se inflameze usor, de obicei aparand eriteme si edeme. Acest lucru este rezultatul distrugerii locale a celulelor. De asemenea, pot aparea mici basicute in zona tratata.

Orar

Luni - Vineri: 08.00 - 20.00
Sambata: inchis
Duminica: inchis


Noutati

Elastografie mamara

 Elastografia mamara este o metoda mai recenta de diagnostic, neinvaziva, neiradianta, cu care se evalueaza elasticitatea tesutului mamar normal sau a leziunilor depistate cu ajutorul ecografiei. Este o metoda prin care se creste posibilitatea de diferentiere a tumorilor maligne de cele benigne si vine in completarea ecografiei clasice. 
Detalii

Punctie tiroidiana aspirativa cu ac fin


Dermatoscopie

 In cadrul Centrului Medical Promedis puteti beneficia acum de examinari dermatoscopice cu inregistrea leziunilor efectuate cu un dermatoscop de ultima generatie DERMLITE 4 prevazut cu functii suplimentare care permit o mai buna vizualizare a modificarilor de culoare si structurale ale leziunilor pigmentare, comparativ cu dermatoscoapele de generatie mai veche.  
Detalii

Ecografie sold nou nascuti

Incepand cu luna octombrie 2015 in cadrul Policlinicii Promedis se efectueaza ecografii de sold pentru nou nascuti
Detalii

Servicii psihologie, psihoterapie

 Din luna martie 2014 Policlinica Promedis va ofera consultatii de psihologie si psihoterapie


Detalii

Abonare newsletter


Colt | © Copyright My Medical
Home| Servicii| Medici| Tarife| Reduceri - oferte speciale| Contact| Programare online
Colt