Centrul Medical Promedis
Buttoncorner1 Tel. 0264 429 099 Buttoncorner1 Buttoncorner1 office@promedis.ro Buttoncorner1

Epilare definitiva cu IPL Cluj

 

Epilare definitiva cu E-light (IPL + radiofrecventa bipolara)

Tehnologia E-LIGHT  integreaza  IPL (lumina intens pulsata)  si radiofrecventa, folosind capacitatea de absorbtie selectiva a pielii pentru lumina intens pulsata in timp ce radiofrecventa  va imbunatati capacitatea de absorbtie si in mare masura elimina efectele secundare cauzate de energia luminii.

Tratamentul de epilare definitiva cu noua tehnologie E-light, este singurul tratament de epilare definitiva cu IPL care poate fi efectuat pe toate tipurile de piele, de la cea mai deschisa pana la cea mai inchisa si de asemenea pe toate tipurile de fir de par, de la cel mai gros pana la cel mai subtire.

Conform FDA (Food and Drug Administration) din Statele Unite termenul de epilarea definitiva semnifica reducerea semnificativa a  numarului de fire de par pe zona tratata  pentru o perioada mai mare decat ciclul de crestere a parului fiziologic in zona respectiva.

Modul de actiune:

Energia luminoasa emisa de aparatul E-Light  este captata la nivelul parului si al pielii de catre asa numitii cromatofori tinta (melanina din firul de par,melanina din piele, hemoglobina, oxihemoglobina din vasele de sange) unde devine energie termica si produce distrugerea acestora. Actiunea tintita asupra divesilor cromatofori se realizeaza prin utilizarea de filtre care modifica lungimea de unda a luminii intens pulsate.

Epilarea de lunga durata E-light produce un grad redus de durere (asemanatoare unei piscaturi). Persoanele cu pielea mai inchisa la culoare pot avea o sensibilitate mai crescuta. Pentru zonele sensibile - perimamelonar, inghinal, fata si axila la persoanele cu sensibilitate ridicata se prefera utilizarea unei creme anestezice aplicata cu 30-40 minute inainte.

Procedura de epilare cu E-Light este mai eficienta la persoanele cu  parul  mai inchis la culoare, care contine mai mult pigment (melanina), datorita faptului ca se absoarbe o cantitate de energie mai mare si distrugerea foliculului de par este mai rapida. Parul deschis sau cel fin, subtire va fi mai dificil de eliminat. Nu se poate indeparta parul carunt, alb sau decolorat din cauza lipsei de melanina in firul de par.

Tratamentul de fotoepilare este util şi eficient numai în faza în care firele de păr există în teaca lor, (faza anagena) acesta fiind momentul în care căldura produsă este condusă de către fir direct la celulele germinative ale foliculului pilos. În oricare din celelalte două faze, tratamentul nu îşi realizează scopul - acela de distrugere a rădăcinilor, din cauză că firul de păr nu comunică direct cu rădăcina. Din acest motiv e nevoie de ciclicitate şi  de repetarea procedurii.

Tratamentul E-light nu asociaza nici un risc de infectie sau boli de piele. Eficienta tratamentului de epilare definitiva cu IPL si radiofrecventa bipolara a fost dovedita in numeroase studii clinice.

Efecte secundare: In majoritatea cazurilor nu sunt deloc efecte secundare.  In anumite cazuri zonele de tratament se pot inrosi, sau poate aparea edem local. Se vor folosi comprese umede sau pungi de racire imediat dupa procedura. Aceste efecte dispar la cateva ore dupa tratament. O crema hidratanta sau reparatoare poate fi de asemenea  aplicata in astfel de cazuri timp de cateva zile.

 

Cand este contraindicat un tratament cu E-Light:

1. Persoanele care sunt alergice la lumina solara.

2. Persoanele care sunt bronzate. Exista riscul de arsura sau modificari de culoare ale pielii.
3. Persoane care sunt bolnave de diabet,  boli cardiace, hipertensiune arteriala, epilepsie, boli fotoagravante(ex. lupus eritematos) si cancere de piele.
4. Persoanele cu stimulator cardiac sau tulburari de ritm cardiac.

5. Persoane care prezinta leziuni sau infectii ale pielii pe zona ce urmeaza a fi tratata.
6. Femei insarcinate.

7. Persoanele care sunt sub tratament local sau sistemic cu medicamente fotosensibilizante(acestea vor fi mentionate catre medicul care supravegheaza procedura).

 

Ce trebuie facut inainte de tratamentul cu E-Light?
Sa nu expuneti la soare suprafata care urmeaza a fi tratata, nu folositi creme autobronzante sau solarul inainte cu 4 saptamani de inceperea tratamentului. De asemenea este foarte important sa nu va bronzati in timpul sedintelor de indepartare a parului, deoarece acest lucru poate duce la modificari de pigmentare ale pielii care pot deveni permanente.
Folositi crema protectoare impotriva razelor UVA si UVB pe suprafetele tratate cu cel putin doua saptamani inainte de tratament.  Protectia folosita trebuie sa fie cu un SPF 30+ sau chiar 50+daca aveti o piele mai deschisa la culoare.
Nu folositi ceara, penseta, epilatorul sau electroliza pe suprafata ce urmeaza a fi tratata, cu cel putin 2 saptamani inainte de consultatie/sedinta, sau in pe perioada efectuarii tratamentului. Singura procedura de indepartare a parului acceptata inaintea epilarii cu E-light este prin radere.

 Inaintea sedintei de epilare definitiva este necesara raderea zonei pe care urmeaza a fi aplicat tratamentul pentru a se evita pierderea de energie luminoasa la suprafata pielii. Zonele pe care doriti sa le depilati trebuie sa prezinte fire de par de 1-2 mm (rase inainte cu maxim 24 ore) pentru ca impulsurile date de aparat sa fie captate de melanina firelor de par.

Eficienta procedurii de epilare cu E-Light:  In urma primei sedinte de epilare definitiva cu IPL si radiofrecventa bipolara, parul incepe sa cada, proces ce dureaza 1-3 saptamani, fiind eliminate aproximativ 40%-60% din totalul firelor de par. In timp, dupa cateva sedinte, incep sa creasca fire de par mai fine si mai deschise la culoare. Numarul firelor de par ramase scade de la o sedinta la alta.

Important ! Efectele epilarii cu E-Light devin  vizibile dupa 2-3 saptamani de la prima sedinta de epilare definitiva, nu va asteptati la rezultate imediate!

 Tratamentul de epilare definitiva necesita intre 4 si 6 sedinte sau chiar mai mult, in functie de tonul pielii, culoarea firelor de par si zona tratata. Intervalul dintre sedinte este de 4-8 saptamani, in functie de ritmul de crestere a noilor fire de par. Persoanele cu piele inchisa la culoare sau cu fire de par deschise vor necesita cateva sedinte de epilare definitiva in plus. O sedinta de epilare de intretinere este recomandata dupa tratament la intervale mai mari de timp - o data pe an.

Tratamentul de fotoepilare defintivă nu poate niciodată distruge toţi foliculii de păr dintr-o anumită zonă, fie ea axilă, inghinal (bikini) sau gambe. Câteva fire de păr vor mai exista dar mult mai subtiri si deschise la culoare. Procentele de eliminare definitiva a firelor de par sunt variabile in functie de individ si de zona tratata. Ele pot fi cuprinse intre  50-70% in zona feţei si pana la 80-95% in zona axilara,inghinala si a picioarelor.

Tarife

Epilare definitiva cu E-Light (IPL+RF)
Consultatie epilare definitiva cu testare - gratuit
Fata orice zona (mustata, barbie, perciuni) 50 ron
Toata fata 120 ron
Torace anterior (piept) femei 150 ron
Zona perimamelonara (cu crema anestezica) 100 ron
Torace anterior (piept + umeri) barbati 300 ron
Spate barbati 350 ron
Spate inferior (lombar) femei 200 ron
Axile 100 ron
Antebrate, brate 200 ron
Antebrate+brate 350 ron
Maini, picioare 80 ron
Gambe 300 ron
Coapse 450 ron
Coapse+gambe 600 ron
Linie alba abdomen 70 ron
Abdomen 200 ron
Fese 200 ron
Inghinal partial 100 ron
Inghinal total 150 ron
 

OFERTA SPECIALA : 4+1 gratis (la 4 sedinte achizitionate a 5 a este gratuita)

OFERTA SPECIALA ESTIVALA : 3+2 sedinte gratis in lunile IUNIE, IULIE, AUGUST epilare inghinala sau axilara

Orar

Luni - Vineri: 08.00 - 20.00
Sambata: inchis
Duminica: inchis


Noutati

Punctie tiroidiana aspirativa cu ac fin


Dermatoscopie

 In cadrul Centrului Medical Promedis puteti beneficia acum de examinari dermatoscopice cu inregistrea leziunilor efectuate cu un dermatoscop de ultima generatie DERMLITE 4 prevazut cu functii suplimentare care permit o mai buna vizualizare a modificarilor de culoare si structurale ale leziunilor pigmentare, comparativ cu dermatoscoapele de generatie mai veche.  
Detalii

Ecografie sold nou nascuti

Incepand cu luna octombrie 2015 in cadrul Policlinicii Promedis se efectueaza ecografii de sold pentru nou nascuti
Detalii

Servicii psihologie, psihoterapie

 Din luna martie 2014 Policlinica Promedis va ofera consultatii de psihologie si psihoterapie


Detalii

Abonare newsletter


Colt | © Copyright My Medical
Home| Servicii| Medici| Tarife| Reduceri - oferte speciale| Contact
Colt