Centrul Medical Promedis
Buttoncorner1 Tel. 0264 429 099 Buttoncorner1 Buttoncorner1   Programare online   Buttoncorner1

Rejuvenare faciala sau fotointinerire cu E-Light

 

Rejuvenare faciala sau fotointinerirea cu E-Light (IPL si radiofrecventa bipolara)

E-lightIPL si radiofrecventa bipolara produc rejuvenare faciala(reintinerire) prin energia emisa la nivelul  fibrelor de colagen, ceea ce stimuleaza producerea de fibre noi de colagen la nivel dermal (in stratul mai profund al pielii). In acelasi timp creste fluxul de sange si se stimuleaza regenerarea celulara. Efectul este eliminarea ridurilor fine si cresterea elasticitatii pielii cu o mai buna sustinere a vaselor de sange din piele, impiedicand spargerea sau dilatarea acestora. Prin actiunea si asupra petelor pigmentare tehnologia E-light creste luminozitatea pielii inbunatatind aspectul tenului din toate punctele de vedere. Rezultatele sunt foarte bune dupa 4-6 sedinte. Efectele raman vizibile cateva luni. Este o procedura de rejuvenare sigura, accesibila si eficienta aplicabila la nivelul fetei, decolteului, mainilor.

Orar

Luni - Vineri 8-20
Sambata Inchis
Duminica Inchis

Telefon  0751778573
Stimati pacienti, pentru siguranta dvs, pe perioada starii de alerta nu se efectueaza consultatii/tratamente fara programare.
Programarile se pot face telefonic, prin email sau prin formularul de programare online.
Va multumim pentru intelegere. 


Noutati

Elastografie mamara

 Elastografia mamara este o metoda mai recenta de diagnostic, neinvaziva, neiradianta, cu care se evalueaza elasticitatea tesutului mamar normal sau a leziunilor depistate cu ajutorul ecografiei.
Detalii

Elastografie tiroidiana

  Elastografia glandei tiroide este o metoda mai recenta de diagnostic, neinvaziva, neiradianta, cu care se evalueaza elasticitatea tesutului  normal sau a leziunilor (nodulilor tiroidieni) depistate cu ajutorul ecografiei.
Detalii

Punctie tiroidiana aspirativa cu ac fin


Dermatoscopie

 In cadrul Centrului Medical Promedis puteti beneficia acum de examinari dermatoscopice cu inregistrea leziunilor efectuate cu un dermatoscop de ultima generatie DERMLITE 4 prevazut cu functii suplimentare care permit o mai buna vizualizare a modificarilor de culoare si structurale ale leziunilor pigmentare, comparativ cu dermatoscoapele de generatie mai veche.  
Detalii

Ecografie sold nou nascuti

Incepand cu luna octombrie 2015 in cadrul Policlinicii Promedis se efectueaza ecografii de sold pentru nou nascuti
Detalii

Abonare newsletter


Colt | © Copyright My Medical
Home| Servicii| Medici| Tarife| Reduceri - oferte speciale| Contact| Programare online
Colt