Centrul Medical Promedis
Buttoncorner1 Tel. 0264 429 099 Buttoncorner1 Buttoncorner1   Programare online   Buttoncorner1
Promedis - Policlinica Particulara Cluj Napoca - Alergologie, Ecografie, Dermatologie, Ginecologie, Medicina Interna, Pediatrie

Tratament E-light pentru cuperoza, rozacee, leziuni vasculare

 

 Tratament pentru cuperoza, rozacee si leziuni vasculare cu E-Light (IPL si radiofrecventa bipolara)

  Roseata permanenta  la nivelul fetei se numeste Cuperoza si reprezinta stadiul de debut al unei afectiunii a pielii numita Rozacee. Este vorba de o hiperreactivitate a vaselor de sange din piele influentata  de mai multi factori atat externi  cat si interni.  In stadiile mai avansate si in lipsa tratamentului corect vor aparea si  vase sangvine mici dilatate sau sparte (teleangiectaziile) care sunt modificari permanente si  care nu mai raspund la tratamentele locale(creme). Sunt foarte inestetice iar netratata afectiunea evolueaza spre forme mai grave cu aparitia de noduli si pustule si chiar afectarea ochilor.

Atentie! Un diagnostic corect al leziunii vasculare este obligatoriu inainte de aplicarea oricarui tratament cu IPL sau laser! Unele cancere de piele (ex. melanomul) pot imita aspectul unei leziuni vasculare. Un consult medical de specialitate poate sa va ofere un diagnostic corect.
 

Tratamentul cu E-lightIPL si radiofrecventa bipolara este foarte eficient in tratarea leziunilor de cuperoza si a leziunilor vasculare de la nivelul pielii. Energia emisa de aparatul E-Light  este absorbita de catre vasele de sange (de hemoglobina si oxihemoglobina din vase) care sunt astfel distruse prin termoliza. Dupa expunere la IPL vasele se distrug, sangele nu mai circula prin ele si dispare acel aspectul atat de neplacut al cuperozei si teleangiectaziile.Tratamentul cu E-light este recomandat la intervale de 3-4 saptamani iar numarul de sedinte este variabil, fiind suficiente uneori si doar 2 sedinte in cazul unor angioame cireasa sau stelute vasculare si pana la 4-6 tratamente  pentru teleangiectazii sau roseata pielii. Efecte semnificative vor aparea dupa 2-3 tratamente. 

 

Fotoprotectia intre sedinte si dupa este obligatorie!

 

Eficienta tratamentului cu IPL in leziunile vasculare ale pielii este confirmata prin mai multe studii clinice, procedura fiind la ora actuala inclusa in recomandarile terapeutice din tratatele de dermatologie cu recunoastere internationala.

 

Orar

Luni - Vineri 8-20
Sambata Inchis
Duminica Inchis

Telefon  0751778573
Stimati pacienti, pentru siguranta dvs, pe perioada starii de alerta nu se efectueaza consultatii/tratamente fara programare.
Programarile se pot face telefonic, prin email sau prin formularul de programare online.
Va multumim pentru intelegere. 


Noutati

Elastografie mamara

 Elastografia mamara este o metoda mai recenta de diagnostic, neinvaziva, neiradianta, cu care se evalueaza elasticitatea tesutului mamar normal sau a leziunilor depistate cu ajutorul ecografiei.
Detalii

Elastografie tiroidiana

  Elastografia glandei tiroide este o metoda mai recenta de diagnostic, neinvaziva, neiradianta, cu care se evalueaza elasticitatea tesutului  normal sau a leziunilor (nodulilor tiroidieni) depistate cu ajutorul ecografiei.
Detalii

Punctie tiroidiana aspirativa cu ac fin


Dermatoscopie

 In cadrul Centrului Medical Promedis puteti beneficia acum de examinari dermatoscopice cu inregistrea leziunilor efectuate cu un dermatoscop de ultima generatie DERMLITE 4 prevazut cu functii suplimentare care permit o mai buna vizualizare a modificarilor de culoare si structurale ale leziunilor pigmentare, comparativ cu dermatoscoapele de generatie mai veche.  
Detalii

Ecografie sold nou nascuti

Incepand cu luna octombrie 2015 in cadrul Policlinicii Promedis se efectueaza ecografii de sold pentru nou nascuti
Detalii

Abonare newsletter


Colt | © Copyright My Medical
Home| Servicii| Medici| Tarife| Reduceri - oferte speciale| Contact| Programare online
Colt