Centrul Medical Promedis
Buttoncorner1 Tel. 0264 429 099 Buttoncorner1 Buttoncorner1   Programare online   Buttoncorner1
Promedis - Policlinica Particulara Cluj Napoca - Alergologie, Ecografie, Dermatologie, Ginecologie, Medicina Interna, Pediatrie

Psihologie, psihoterapie

In cadrul policlinicii noastre va oferim urmatoarele servicii psihologice:

Psihologie clinica
- evaluare si eliberarea adeverintelor
- evaluarea psihologica complexa a statusului psihic, adulti si copii
- stabilirea IQ-ului la cerere
- eliberarea adeverintelor psihologice pentru incadrarea in grad de handicap, atat adulti cat si copii
- evaluare si diagnostic psihologic al tulburarilor mintale

Psihoterapii cognitiv-comportamentale la copii, adolescenti si adulti
- evaluarea si interventia in tulburari anxioase, despresie, tulburari sexuale, jocul patololgic de noroc si alte adictii comportamentale (shopping, calculator si internet), balbism, tulburari de invatare, tulburari de comportament - opozitie sfidare (disciplinarea pozitiva a copilului neastamparat sau neascultator), tulburari de personalitate, ADHD, autism infantil.
Logopedie
- evaluarea si diagnosticul tulburarilor de limbaj - dislalie (stalcirea unor sunete), dislexia (tulburari de citire), disgrafia (tulburari de scris), balbaiala, mutismul electiv, tahilalia (vorbirea rapida), bradilalia (vorbirea lenta), rinolalia (vorbirea pe nas mai ales in cazul palatoschizisului), alalia (absenta vorbirii) si afazia (tulburare neurologica mai ales dupa AVC).

PSIHOLOGIE, PSIHOTERAPIE

Psiholog dr. Ramona Lupu - psiholog clinician, psihoterapeut si logoped
atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu experienta in domeniul clinic, psihoterapie si logopedie atat cu adulti cat si cu adolescenti si copii, participanta activa la numeroase manifestari stiintifice nationale si internationale in domeniul psihologiei, coordonator de workshopuri, autoare a mai multor articole stiintifice nationale si internationale, carti de specialitate, formator acreditat in domeniul logopedie, al psihologiei muncii si organizationala, transporturilor si serviciilor, vice-presedinte fondator al RASG - Asociatia Romana de Studiu a Jocurilor de Noroc - www.rasgcluj.org, membru al Comitetului Filialei Colegiului Psihologilor Cluj

Profesor dr. Viorel Lupu - medic primar psihiatrie, psihiatrie pediatrica,psihoterapeut, profesor universitar UMF Cluj-Napoca

Psihoterapeut Lavinia Ionescu 
psihoterapeut sub supervizare, in specialitatea Psihoterapii cognitive si comportamentale, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania.
In cadrul cabinetului individual de psihologie Lupu Ramona, ofera evaluare si interventie psihoterapeutica pentru tulburari anxioase, depresie, tulburari de personalitate, adictii comportamentale, tulburari de comportament, pentru adulti, adolescenti si copii.
A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca si este medic rezident in specialitatea Psihiatrie si a absolvit cursul de formare teoretica in Psihoterapii Cognitive si Comportamentale in cadrul Asociatiei de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania.


Psihoterapeut Catalina Maria Petrascu
psihoterapeut sub supervizare, in specialitatea Psihoterapii Cognitive si Comportamentale, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania si psihoterapeut in formare in Psihoterapie Pozitiva. 
In cadrul cabinetului individual de psihologie Lupu Ramona ofera evaluare si interventie psihoterapeutica, intr-un mediu sigur, bazat pe intelegere si empatie, pentru tulburari anxioase (anxietate generalizata, tulburare de panica, fobii sociale si specifice, reactie acuta la stres si tulburari de adaptare), depresie, traversarea unor situatii dificile care va afecteaza viata personala, familiala sau profesionala, tulburari de personalitate, adictii, tulburari de comportament pentru adulti, adolescenti si copii.
A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca, promotia 2016 si in prezent este medic rezident in specialitatea Psihiatrie in cadrul Clinicii de Psihiatrie Cluj-Napoca.

Orar

Luni - Vineri 8-20
Sambata Inchis
Duminica Inchis

Telefon  0751778573
Stimati pacienti, pentru siguranta dvs, pe perioada starii de alerta nu se efectueaza consultatii/tratamente fara programare.
Programarile se pot face telefonic, prin email sau prin formularul de programare online.
Va multumim pentru intelegere. 


Noutati

Elastografie mamara

 Elastografia mamara este o metoda mai recenta de diagnostic, neinvaziva, neiradianta, cu care se evalueaza elasticitatea tesutului mamar normal sau a leziunilor depistate cu ajutorul ecografiei.
Detalii

Elastografie tiroidiana

  Elastografia glandei tiroide este o metoda mai recenta de diagnostic, neinvaziva, neiradianta, cu care se evalueaza elasticitatea tesutului  normal sau a leziunilor (nodulilor tiroidieni) depistate cu ajutorul ecografiei.
Detalii

Punctie tiroidiana aspirativa cu ac fin


Dermatoscopie

 In cadrul Centrului Medical Promedis puteti beneficia acum de examinari dermatoscopice cu inregistrea leziunilor efectuate cu un dermatoscop de ultima generatie DERMLITE 4 prevazut cu functii suplimentare care permit o mai buna vizualizare a modificarilor de culoare si structurale ale leziunilor pigmentare, comparativ cu dermatoscoapele de generatie mai veche.  
Detalii

Ecografie sold nou nascuti

Incepand cu luna octombrie 2015 in cadrul Policlinicii Promedis se efectueaza ecografii de sold pentru nou nascuti
Detalii

Abonare newsletter


Colt | © Copyright My Medical
Home| Servicii| Medici| Tarife| Reduceri - oferte speciale| Contact| Programare online
Colt