Centrul Medical Promedis
Buttoncorner1 Tel. 0264 429 099 Buttoncorner1 Buttoncorner1   Programare online   Buttoncorner1
Promedis - Policlinica Particulara Cluj Napoca - Alergologie, Ecografie, Dermatologie, Ginecologie, Medicina Interna, Pediatrie

Psihologie, psihoterapie

In cadrul policlinicii noastre va oferim urmatoarele servicii psihologice:

Psihologie clinica
- evaluare si eliberarea adeverintelor
- evaluarea psihologica complexa a statusului psihic, adulti si copii
- stabilirea IQ-ului la cerere
- eliberarea adeverintelor psihologice pentru incadrarea in grad de handicap, atat adulti cat si copii
- evaluare si diagnostic psihologic al tulburarilor mintale

Psihoterapii cognitiv-comportamentale la copii, adolescenti si adulti
- evaluarea si interventia in tulburari anxioase, despresie, tulburari sexuale, jocul patololgic de noroc si alte adictii comportamentale (shopping, calculator si internet), balbism, tulburari de invatare, tulburari de comportament - opozitie sfidare (disciplinarea pozitiva a copilului neastamparat sau neascultator), tulburari de personalitate, ADHD, autism infantil.

Logopedie
- evaluarea si diagnosticul tulburarilor de limbaj - dislalie (stalcirea unor sunete), dislexia (tulburari de citire), disgrafia (tulburari de scris), balbaiala, mutismul electiv, tahilalia (vorbirea rapida), bradilalia (vorbirea lenta), rinolalia (vorbirea pe nas mai ales in cazul palatoschizisului), alalia (absenta vorbirii) si afazia (tulburare neurologica mai ales dupa AVC).

Consultatiile vor fi efectuate de dna Psih. Dr. Ramona Lupu, psiholog clinician, psihoterapeut si logoped atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu experienta in domeniul clinic, psihoterapie si logopedie atat cu adulti cat si cu adolescenti si copii, participanta activa la numeroase manifestari stiintifice nationale si internationale in domeniul psihologiei, coordonator de workshopuri, autoare a mai multor articole stiintifice nationale si internationale, carti de specialitate, formator acreditat in domeniul logopedie, al psihologiei muncii si organizationala, transporturilor si serviciilor, vice-presedinte fondator al RASG - Asociatia Romana de Studiu a Jocurilor de Noroc - www.rasgcluj.org, membru al Comitetului Filialei Colegiului Psihologilor Cluj.

PSIHOLOGIE, PSIHOTERAPIE

Psiholog dr. Ramona Lupu - psiholog clinician, psihoterapeut si logoped
Profesor dr. Viorel Lupu - medic primar psihiatrie, psihiatrie pediatrica

Programari la telefon 0264-429099
sau prin email la receptie@promedis.ro

Orar

Luni - Vineri: 08.00 - 20.00
Sambata: inchis
Duminica: inchis


Noutati

Elastografie mamara

 Elastografia mamara este o metoda mai recenta de diagnostic, neinvaziva, neiradianta, cu care se evalueaza elasticitatea tesutului mamar normal sau a leziunilor depistate cu ajutorul ecografiei. Este o metoda prin care se creste posibilitatea de diferentiere a tumorilor maligne de cele benigne si vine in completarea ecografiei clasice. 
Detalii

Punctie tiroidiana aspirativa cu ac fin


Dermatoscopie

 In cadrul Centrului Medical Promedis puteti beneficia acum de examinari dermatoscopice cu inregistrea leziunilor efectuate cu un dermatoscop de ultima generatie DERMLITE 4 prevazut cu functii suplimentare care permit o mai buna vizualizare a modificarilor de culoare si structurale ale leziunilor pigmentare, comparativ cu dermatoscoapele de generatie mai veche.  
Detalii

Ecografie sold nou nascuti

Incepand cu luna octombrie 2015 in cadrul Policlinicii Promedis se efectueaza ecografii de sold pentru nou nascuti
Detalii

Servicii psihologie, psihoterapie

 Din luna martie 2014 Policlinica Promedis va ofera consultatii de psihologie si psihoterapie


Detalii

Abonare newsletter


Colt | © Copyright My Medical
Home| Servicii| Medici| Tarife| Reduceri - oferte speciale| Contact| Programare online
Colt