Centrul Medical Promedis
Buttoncorner1 Tel. 0264 429 099 Buttoncorner1 Buttoncorner1   Programare online   Buttoncorner1
Promedis - Policlinica Particulara Cluj Napoca - Alergologie, Ecografie, Dermatologie, Ginecologie, Medicina Interna, Pediatrie

Servicii

Alergologie

Alergologia este o specialitate medicale care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul bolilor alergice.
Detalii

Cardiologie

Cardiologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea, tratarea si prevenirea bolilor cardio-vasculare.
Detalii

Ecografie


Endocrinologie

Endocrinologia este o specialitate medicala ce se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor sistemului endocrin (tiroidiene, hipofizare, suprarenaliene, gonadale, diverse tulburari de metabolism etc).
Detalii

Nutritie

 Dieteticianul este o persoană calificată în Nutriție și Dietetică recunoscută de autoritățile naționale și care aplică știința nutriției în alimentația și educația grupurilor sau indivizilor atât în prezența unei patologii cât și pentru menținerea sănătății.


Detalii

Dermatologie - dermatoestetica

·  Pielea este cel mai mare si cel mai expus organ al corpului uman, el interactioneaza cu multe alte organe, regleaza temperatura si se comporta ca un scut protector impotriva factorilor de mediu si a unor infectii. De asemenea, sa nu uitam rolul important in aspectul fiecaruia.

·  Unele persoane viziteaza in mod regulat medicul dermatolog pentru prevenirea cancerului de piele.

·  Fiecare dintre noi ar trebui sa verifice regulat schimbarile care apar in coloratia pielii, aparitia si evolutia petelor si nevilor, pentru diagnosticarea timpurie.


Detalii

Medicina Interna

Medicina Interna Cluj Napoca
Detalii

Medicina Interna - Reumatologie


Obstetrica - Ginecologie

Ginecologia este o specialitate medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor aparatului reproductiv feminin.
Detalii

ORL

Otorinolaringologia este specialitatea chirurgicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor nasului, gatului, urechilor.
Detalii

Pediatrie

Pediatria este specialitatea medicala care se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratarea afectiunilor copilului (nou-nascut pina la virsta de 18 ani). 

Detalii

Psihiatrie

Psihiatria este disciplina medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor psihice.
Detalii

Psihologie, psihoterapie


Punctie tiroidiana

 Nodulii tiroidieni reprezinta una dintre cele mai comune afectiuni endocrinologice.Incidenta nodulilor creste cu inaintarea in varsta, fiind mai frecvent intalniti la populatia de sex feminin.Majoritatea acestora (aproximativ 95%) sunt benigni.95% din cancerele tiroidiene se prezinta ca "noduli".Totusi frecventa cancerului de tiroida este scazuta:cancerul tiroidian semnificativ clinic este rar 4-5/100000.
Detalii

Analize medicale

 Va oferim o gama complexa de analize medicale.

Analizele medicale reprezinta o etapa importanta in procesul de diagnostic insa au un rol la fel de important in depistarea precoce a unor probleme medicale care pot fi tratate din timp.

Detalii

Orar

Luni - Vineri 8-20
Sambata Inchis
Duminica Inchis

Telefon  0751778573
Stimati pacienti, pentru siguranta dvs, pe perioada starii de alerta nu se efectueaza consultatii/tratamente fara programare.
Programarile se pot face telefonic, prin email sau prin formularul de programare online.
Va multumim pentru intelegere. 


Noutati

Elastografie mamara

 Elastografia mamara este o metoda mai recenta de diagnostic, neinvaziva, neiradianta, cu care se evalueaza elasticitatea tesutului mamar normal sau a leziunilor depistate cu ajutorul ecografiei.
Detalii

Elastografie tiroidiana

  Elastografia glandei tiroide este o metoda mai recenta de diagnostic, neinvaziva, neiradianta, cu care se evalueaza elasticitatea tesutului  normal sau a leziunilor (nodulilor tiroidieni) depistate cu ajutorul ecografiei.
Detalii

Punctie tiroidiana aspirativa cu ac fin


Dermatoscopie

 In cadrul Centrului Medical Promedis puteti beneficia acum de examinari dermatoscopice cu inregistrea leziunilor efectuate cu un dermatoscop de ultima generatie DERMLITE 4 prevazut cu functii suplimentare care permit o mai buna vizualizare a modificarilor de culoare si structurale ale leziunilor pigmentare, comparativ cu dermatoscoapele de generatie mai veche.  
Detalii

Ecografie sold nou nascuti

Incepand cu luna octombrie 2015 in cadrul Policlinicii Promedis se efectueaza ecografii de sold pentru nou nascuti
Detalii

Abonare newsletter


Colt | © Copyright My Medical
Home| Servicii| Medici| Tarife| Reduceri - oferte speciale| Contact| Programare online
Colt