Centrul Medical Promedis
Buttoncorner1 Tel. 0264 429 099 Buttoncorner1 Buttoncorner1   Programare online   Buttoncorner1
Promedis - Policlinica Particulara Cluj Napoca - Alergologie, Ecografie, Dermatologie, Ginecologie, Medicina Interna, Pediatrie

Crioterapie

CRIOTERAPIA este definită, în general, ca fiind distrugerea controlată a ţesutului nedorit prin racirea tesutului în timpul procedurii clinice. Acesta poate fi folosit pentru distrugerea controlată a ţesutului viu, deoarece elementele celulare normale şi bolnave nu vor supravieţui dupa ce au fost supuse la congelare la minus -196°C.

Crioterapia a fost stabilită ca metodă de succes pentru distrugerea ţesutului păstrând în acelaşi timp structura fibroasă intactă. Este acceptată ca fiind tehnica preferată de către profesionişti deoarece este uşor de folosit şi tratamentul este o chestiune de ordinul secundelor. Se efectuaza fara anestezie, nu exista risc de infectie.

            Indicatii :crioterapia cu azot lichid reprezinta tratamentul de electie sau o metoda alternativa de tratament pentru multe leziuni ale pielii, incluzand: verruca vulgaris, carcinomul bazocelular, keratoza actinica, lentigo, condiloame, pentru a mentiona doar cateva aplicatii.

In urma aplicarii azotului lichid zona tratata poate sa se inflameze usor, de obicei aparand eriteme si edeme. Acest lucru este rezultatul distrugerii locale a celulelor. De asemenea, pot aparea mici basicute in zona tratata.

Orar

Luni - Vineri 8-20
Sambata Inchis
Duminica Inchis

Telefon  0751778573
Stimati pacienti, pentru siguranta dvs, pe perioada starii de alerta nu se efectueaza consultatii/tratamente fara programare.
Programarile se pot face telefonic, prin email sau prin formularul de programare online.
Va multumim pentru intelegere. 


Noutati

Elastografie mamara

 Elastografia mamara este o metoda mai recenta de diagnostic, neinvaziva, neiradianta, cu care se evalueaza elasticitatea tesutului mamar normal sau a leziunilor depistate cu ajutorul ecografiei.
Detalii

Elastografie tiroidiana

  Elastografia glandei tiroide este o metoda mai recenta de diagnostic, neinvaziva, neiradianta, cu care se evalueaza elasticitatea tesutului  normal sau a leziunilor (nodulilor tiroidieni) depistate cu ajutorul ecografiei.
Detalii

Punctie tiroidiana aspirativa cu ac fin


Dermatoscopie

 In cadrul Centrului Medical Promedis puteti beneficia acum de examinari dermatoscopice cu inregistrea leziunilor efectuate cu un dermatoscop de ultima generatie DERMLITE 4 prevazut cu functii suplimentare care permit o mai buna vizualizare a modificarilor de culoare si structurale ale leziunilor pigmentare, comparativ cu dermatoscoapele de generatie mai veche.  
Detalii

Ecografie sold nou nascuti

Incepand cu luna octombrie 2015 in cadrul Policlinicii Promedis se efectueaza ecografii de sold pentru nou nascuti
Detalii

Abonare newsletter


Colt | © Copyright My Medical
Home| Servicii| Medici| Tarife| Reduceri - oferte speciale| Contact| Programare online
Colt